Kesäkukat on heitetty pois paitsi pelargonit, jotka talvetan autotallissa. kesäkukkien tilalle olen laittanut ulkosylaameja, pallokrysanteemia, murattia ja timanttituijia. Timanttituijat siirrän ennen maanjäätymistä kukkapenkkiin talvehtimaan. Valkoinen ruukku on perus saviruukku, jonka olen sprayllä maalannut. Ainakin tämän kesän se on pysynyt hyvänä, eikä mistään rakoile ruskeaa. Pitäisi varmaan kokeilla sellaista kiviefektimaalia saviruukkuihin. Ruukuista voisi tulla tulla tosi kivoja.

 

 

Syksyn istutuksiin on mielestäni laajavalikoima kasveja on  koristekaaleja, varpukasveja, hopealankaa, pikkuhavuja, callunoita, kanervia jne Niistä saa loihdittuja vaikka kuinka ihanania istuksia. Olisi ihanaa jos olisi kunnolla katettu terassi, jossa voisi pitää kokotalven ajan ihania havuja tai kanervia. Katottomalla terassilla niistä kun tulee ISOJA lumipalloja talven aikana.

 

 

Pari vuotta sitten tein mielestäni oivan löydön.Taas tietenkin sieltä paikallisesta puutarhamyymälästä  Aurinkovarjon valosarja. Valot ovat aivan ihanat illalla, kun ne laittaa päälle Alla niistä kuva. Kuva on aikas huono, mutta koittakaa saada selvää. Kameran käyttöä en ole vielä oikein oppinut tai sitten on huono kamera, ehkä se on tuon jälkimmäisen vika.